Besøk gamle jaktmarker i neste World of Warcraft-oppdatering

Ny «Timewalker»-funksjon gjør gamle gruppeområder vanskelige igjen.

The Nexus er et av gruppeområdene du kan besøke med Timewalker-funksjonen.
Blizzard Entertainment

I World of Warcrafts neste oppdatering vil spillere kunne reise tilbake i tid for å besøke gamle gruppeområder. Med den nye «Timewalker»-funksjonen kan du gjøre figuren din midlertidig svakere slik at gruppeområdene du for lengst har vokst fra igjen byr på utfordringer.

Byttet du får ved å beseire gruppeområdenes hovedfiender vil være det samme som alltid, men byr på en litt ny vri. Utstyret du plukker opp vil nemlig tilpasse seg etter hvilket erfaringsnivå du er på. Altså kan du finne våpen og rustninger som fortsatt vil være effektive senere i spillet.

Funksjonen blir tilgjengelig som en del av spesielle helgearrangementer som Blizzard introduserer i Patch 6.2. Det ser riktignok ikke ut som du kan reise tilbake til hvilket som helst gruppeområde. Blizzard prøver ut funksjonen på testserverne sine nå, og det er kun utvalgte gruppeområder fra Burning Crusade- og Wrath of The Lich King-ekspansjonene som er tilgjengelige.

Bygg dine egne båter

I World of Warcrafts neste oppdatering kan du bygge skipsverft.
Blizzard Entertainment

Foruten mimring om gamledager byr den neste oppdateringen også på mye nytt innhold. Spillere som har oppgradert garnisonen sin til nivå tre vil kunne bygge egne skipsverft. Med disse kan spillere reise til det nye området Tanaan Jungle hvor man utfører daglige oppdrag for å skaffe byggematerialer som trengs for å konstruere skip.

Skipene som spilleren bygger vil kunne sendes ut på såkalte «Naval Missions». Disse oppdragene er fortsatt tidlig i utviklingsfasen, og Blizzard vil komme med mer informasjon ved en senere anledning.

I tillegg introduserer oppdateringen et nytt «raid» i Hellfire Citadel, en ny vanskelighetsgrad for gruppeområdene i Draenor, samt en rekke mindre endringer.

Nå kan du spille World of Warcraft uten å betale en krone.
«WoW Tokens» gir 30 dagers spilletid og kan kjøpes med spillets egen valuta »

Siste fra forsiden