Bethesda forteller om PS3-Oblivion

IGN har snakket med Bethesda om Oblivion for PS3, og de har også en potensielt god nyhet til de som eier spillet til PC og Xbox 360.

The Elder Scrolls IV: Oblivion er på vei til PlayStation 3, og i den forbindelse har nettstedet IGN snakket litt med Bethesdas Tom Howard om hva slags forskjeller vi kan forvente oss i forhold til de allerede utgitte versjonene.

Først og fremst får vi som kjent en ny fraksjon, med sine egne oppdrag. Knights of the Nine er en "snill" fraksjon, og oppdragene deres vil ta cirka 10-20 timer å spille gjennom. Denne fraksjonen gir oss også tilgang på nytt utstyr (slik som en korsfarerrustning som kan tilpasses spillerens nivå).

Ellers er innholdet i spillet det samme som før, men grafikken vil være noe bedre takket være nye shadereffekter. Et positivt resultat av disse som Howard trekker frem er at overgangene i forhold til detaljnivå på ting som er nærme og ting som er langt borte vil være mye jevnere enn før, noe som er godt nytt da disse til tider kunne være litt vel skarpe i originalversjonene.

Howard forteller også at Bethesda planlegger å gi ut litt nedlastbart innhold til spillet etter lansering, slik de har gjort til Xbox 360 og PC, men at detaljene ikke er spikret på plass enda, da de venter på noen avklaringer fra Sony. Det nedlastbare innholdet som allerede er utgitt vil visstnok ikke bli en del av Oblivion for PS3.

En spennende nyhet for de som allerede eier Oblivion er at Bethesda planlegger å sikre at Knights of the Nine-oppdragene blir tilgjengelig på PC og Xbox 360 også. Howard forteller at de alltid ønsker å gi ut alt innholdet til alle plattformer, men han røper ikke hvordan dette innholdet blir lansert for disse plattformene. Med 10-20 timers innhold er det imidlertid lite sannsynlig at det blir gratis.

Siste fra forsiden