Bethesda med nytt samarbeidsprosjekt

Oblivion møter Quake Wars?

Bethesda Softworks og Splash Damage har kunngjort et langsiktig samarbeid.

Amerikanske Bethesda Softworks er kjent for sine store, åpne Elder Scrolls-rollespill, mens britiske Splash Damage står bak det lagbaserte skytespillet Enemy Territory: Quake Wars. Nå har de to selskapene kunngjort at de vil samarbeide.

Enemy Territory: Quake Wars

– Bethesda Softworks har flere ganger vært ansvarlige for storslagne spill, både som utvikler og utgiver. Begge våre studioer har en lidenskap for spillutvikling, og vi er sikre på at dette partnerskapet vil føre til enda større opplevelser for spillere. Vi ser fram til å jobbe med Bethesda, forteller Splash Damage-eier Paul Wedgwood i en pressemelding.

Bethesda-sjef Vlatko Andonov gleder seg også over samarbeidet:

– Dette kunne ikke ha passet bedre. Vi er svært imponerte over Splash Damage og kvalitetstitlene de har utviklet. De er svært kreative og innovative, og har bevist at de er svært dedikerte til sine prosjekter. Vi er overbeviste om at spillere over hele verden vil like resultatet av dette samarbeidet.

Bortsett fra å lovprise hverandre var det ikke så mye mer de to selskapene ville si om samarbeidet sitt. Det skal være langsiktig, og de vil komme med mer informasjon om noen måneders tid.

Splash Damage skal visstnok står for utviklingen av det første samarbeidprosjektet. Det kan tenkes at Bethesda vil fungere som utgiver.

Siste fra forsiden