Redfall

Bethesda viste samarbeidsfokusert spilling fra vampyrspillet Redfall

Arkane-spillet kommer til neste år.

Som lovet på forhånd var det fokus på spilling under årets Xbox og Bethesda-show, og vi fikk se et par minutter med hva fans kan forvente når de tar opp jakten på vampyrer i Redfall. Her er det førstepersonsskyting for alle penga, men også et tydelig fokus på samarbeidsspilling.

Videoen – som du ser over – åpnet med utforsking av en kirke, der det ikke tok et geni for å finne ut at vampyrene har herjet. Etter å ha fulgt blodsporet endte det med et møte med en av de tannskarpe rakkerne, men vampyrene lenger ned på rangstigen byr visst ikke på så mye trøbbel.

Et par hagleskudd i trynet etterfulgt av en sølvkniv i hjertet ser ut til å ordne biffen. Her kom også samarbeidsbiten inn i traileren.

Spillerfiguren fikk selskap av spillets andre figurer, som stiller med hver sine våpen og egenskaper. Redfall kan spilles alene eller sammen med andre, men ser ut til å funke best om du har med deg en venn eller tre.

Egenskaper kan nemlig kombineres, som ser ut til å komme godt med når vampyrkrekene angriper i større grupper.

Redfall har enda ikke fått noen slippdato, men Microsoft lover lansering en gang til neste år. Spillet kommer til PC og Xbox, med Game Pass-lansering på dag én.

Les alle spillnyhetene fra E3-erstatningene »

Siste fra forsiden