Redfall - Xbox Series X/S

Redfall er låst til 30 bilder i sekundet på Xbox Series X/S

En oppdatering til 60 bilder i sekundet ankommer konsollversjonen senere.

Bethesda Softworks

Redfall er det neste storspillet fra Dishonored- og Prey-skaper Arkane Austin. Spillet nærmer seg sin planlagte lanseringsdato 2. mai, og med bare uker igjen har utvikleren sluppet nye detaljer om skytespillets ytelse på konsoll.

Via Twitter bekreftet Arkane at Redfall kun lanseres med en såkalt kvalitetsmodus på Xbox Series X/S. Dette betyr at spillet er låst til 30 bilder i sekundet på begge konsollene, i 4K-oppløsning på Xbox Series X og 1440p på Xbox Series S.

En ytelsesmodus som løfter bildefrekvensen opp til 60 er også planlagt. Denne kommer riktignok først til konsollene en gang etter lansering, og akkurat når er foreløpig ikke fastsatt.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Fans har ikke vært spesielt fornøyde med nyheten. I sosiale medier har Arkane måttet tåle mye pepper, med hundrevis av kommentarer fra skuffede spillere.

Redfall har tidligere fått kritikk for kravet om Internett-tilkobling, selv om man spiller alene. Utvikleren har riktignok sagt at det jobbes med en løsning som skal tilby offline-spilling for den som måtte ønske det.

Forrige måned avslørte Arkane Austin-sjef Harvey Smith også at Redfall opprinnelig skulle komme til PlayStation 5. Den versjonen ble imidlertid skrinlagt da Microsoft kjøpte opp Bethesda i 2020, og Xbox-teamet satte ned foten.

Ved siden av Xbox Series X/S kommer Redfall også til PC, og blir også tilgjengelig for Game Pass-abonnenter 2. mai.

LES OGSÅ: Slik blir det å spille Redfall »

Siste fra forsiden