Beyond Good and Evil 2-trailer viser frem gameplay for første gang

Ubisoft har avslørt noen flere detaljer om storsatsingen.

Arbeidet med Beyond Good and Evil 2 putrer stadig fremover, og denne uken fikk vi en ny kikk på fremdriften som er gjort så langt. I en to minutter lang video – som du kan se over – viste Ubisoft for første gang frem noen «gameplay»-klipp, og avslørte samtidig flere detaljer om historien.

En av figurene vi skal få stifte bedre bekjentskap til i Beyond Good and Evil 2.
Ubisoft

Den ferske traileren inneholder blant annet noen enkle kampsekvenser, der vi får se piraten Shani kverke fiender på akrobatisk vis. Deretter går turen opp i skyene, der utviklerene viser hvordan spillere kan bevege seg sømløst mellom større og mindre romskip – blant annet ved bruk av en jetpack.

Ellers fikk vi en liten kikk på hvordan det blir å spille sammen med venner, spesielt med tanke på romfart. Skipene i spillet kan oppnå ekstreme hastigheter, og for å unngå at man kommer bort fra hverandre har teamet utviklet en funksjon de kaller Armada. Med denne kan spillere opprette formasjoner, hvor alle skipene automatisk følger etter lederen.

Hva skjedde med piratene?

Handlingen i Beyond Good and Evil 2 er satt et uvisst antall år før originalspillet, i en verden der piratliv er en populær geskjeft. Spillere får selv lage sin egen pirat, og må stige i rekkene fra dekksgutt til legendarisk kaptein på romskip av ulike varianter.

I det første Beyond Good and Evil var piratene langt mindre utbredt, og spillsjef Michel Ancel forteller at det nye spillet vil oppklare hva som endret seg:

– Piratene var veldig mystiske i Beyond Good and Evil. De gjemte seg inne i huler, og du kunne ikke se dem ellers i verdenen. Det var veldig mystisk, og en del av det vi skal forklare eller utforske er hva som skjedde med piratene.

Beyond Good and Evil 2 har foreløpig ikke fått noen slippdato, og hvilke plattformer det kommer til er heller ikke bekreftet. Spillet ble opprinnelig avduket på fjorårets E3-messe, og det er ikke utenkelig at det blir å se når messa igjen går av stabelen om en måned.

Siste fra forsiden