Se en halvtime fra Beyond Good & Evil 2

Endelig et skikkelig klipp fra spillet.

Oppfølgeren til Beyond Good and Evil har vært under utvikling i svært lang tid, og hittil har det vært langt mellom glimtene fra spillet. Nå har vi omsider fått servert en lengre video som viser oss vesentlig mer av hva vi har i vente.

Ubisoft la nylig ut en demo av Beyond Good and Evil 2 på litt under en halvtime, med to representanter fra utviklerteamet som verter.

Det dreier seg for ordens skyld om en «pre alfa»-demo, som betyr at klippet ikke nødvendigvis er helt representativt for det endelig produktet, men det er uansett den mest informative videoen av spillet hittil.

Annonsert for 10 år siden

Ubisoft

Demoen ble vist frem allerede på årets E3-messe i sommer, men da kun bak lukkede dører. Nå er den altså delt med offentligheten.

Beyond Good and Evil 2 er et ambisiøst, tredjepersons action-eventyrspill som har flere rollespillelementer enn forgjengeren, og som foregår i et stort åpen verden-miljø bestående av innholdsrike planeter å utforske.

I den nye videoen demonstreres spillets samarbeidsmodus med to spillere, og vi får se mye av miljøene, våpnene og utstyret som spillet har å by på. Ikke minst får vi se kamper, som utviklerne lover leverer mye mer taktisk dybde enn før.

Beyond Good and Evil 2 ble først annonsert helt tilbake i 2008, og lenge var statusen til spillet preget av usikkerhet og rykter. Spillet ble omsider offisielt kunngjort på E3-messen i fjor, og litt senere fikk vi en lengre demonstrasjon.

Det første Beyond Good and Evil-spillet fikk generelt god mottakelse da det kom ut i 2003, men ble likevel ingen kommersiell suksess. Spillet hadde også sine kritikere, og her på verket ble HD-versjonen av spillet tildelt lunkne 6 av 10 poeng.

Beyond Good and Evil 2 har ennå ingen lanseringsdato, og er nok ennå et stykke unna.

Les også: John Romero lager en ny utvidelse til det første Doom-spillet »

Siste fra forsiden