Beyond Good & Evil - remaster

Beyond Good & Evil-oppussing kommer tidlig neste år

Ubisoft bekrefter etter at spillet ble lansert ved en feil.

Ubisoft

Tidligere denne uka fikk et knippe Ubisoft+-abonnenter plutselig tilgang på en oppusset utgave av Beyond Good & Evil. Ettersom Ubisoft ikke hadde sagt noe om en nyversjon tydet alt på at det var snakk om en glipp fra utviklerens side, som skulle vise seg å stemme.

Onsdag tok Ubisoft til X (tidligere Twitter) for å erkjenne tabben. Samtidig avslørte selskapet at den oppussede versjonen av spillet – kalt Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition – vil lanseres tidlig neste år. 2024 markerer for øvrig Beyond Good & Evils 21-årsjubileum.

Les vår anmeldelse av Beyond Good & Evil »

Mens offisielle detaljer ikke kommer før til neste år, vet vi allerede en del om hvordan jubileumsutgaven ser ut nå. Skjermbilder, video og andre detaljer – som Ubisoft har jobbet på spreng for å fjerne – fant raskt veien ut på nett, og meldte blant annet om forbedret grafikk.

Beyond Good and Evil kom opprinnelig ut i 2003.
Ubisoft

Ifølge Eurogamer hadde Xbox også en oppføring for spillet opp en periode, med mer informasjon om hva spillere kan forvente.

– Bli med på dette episke eventyret i opptil 4K og 60 bilder per sekund, med forbedret grafikk, styring og lyd, samt helt nye funksjoner for autolagring og spilling på tvers av plattformer.

Xbox-oppføringen snakket også om at spillere skal få lære mer om Jade, prøve seg på en «speedrun»-modus og se nye innblikk i utviklingen av det klassiske spillet.

Ubisoft melder for øvrig at versjonen som enkelte brukere fikk spille denne uka kun var en tidlig utgave av spillet. Det påpekes derfor at den ikke må anses som en pekepinn på hvordan det endelige spillet blir.

LES OGSÅ: Rykter om utbrenthet og mye sykefravær hos Beyond Good and Evil 2-studioet »

Siste fra forsiden