Nå er kultklassikeren Beyond Good & Evil gratis

Ubisoft åpner gavesekken for nok en måned.

Ubisoft

Vi er omtrent halvveis ut i en ny måned, som bare kan bety at regninger må betales, julen har kommet enda et hakk nærmere og Ubisoft gir bort nok et gratisspill. Frem til midten av november kan du sikre deg action-eventyret Beyond Good & Evil uten å betale for det, så lenge du har en Uplay-konto.

Beyond Good & Evil er gratis denne måneden.
Ubisoft

For å sikre deg spillet trenger du kun registrere deg via Ubisofts nettsider eller klikke deg inn i «Ubi 30»-menyen i Uplay. Så snart Beyond Good & Evil dukker opp i spillbiblioteket er det ditt for all fremtid, eller i hvert fall til Ubisoft skrur av nedlastingsserverne sine – noe som helt sikkert ikke vil skje med det første.

I Beyond Good & Evil møter vi Jade, en dristig journalist som legger ut på en farefull ferd for å avdekke korrupsjon på høyeste nivå. Spillet kom først ut i 2003, og fikk en god mottakelse av både fans og kritikere – deriblant vår egen anmelder:

– Selv om både historie og karakterer ikke nødvendigvis står fram som unike, er det langt fra noen utradert klisjefølelse vi sitter igjen med. Med et snev av humor og en tilnærmet parodi på en superhelt, sitter vi igjen med et orginalt og morsomt eventyr, skrev Mats Lindh den gang.

Oppfølger på vei

Det er mye blest rundt Beyond Good & Evil for tiden, etter at Ubisoft forrige uke bekreftet at en oppfølger er underveis. Bekreftelsen fulgte en rekke hint fra seriens opprinnelige skaper, Michel Ancel, som igjen tar på seg kapteinsbindet for utviklingen av spill nummer to.

Dermed kan fans igjen våge å håpe, åtte år etter den opprinnelige annonseringen av Beyond Good & Evil 2. Hvorvidt spillet har endret seg siden den gang er uvisst, og frem til Ubisoft avslører mer har vi bare de vage hintene fra Ancels Instagram-konto å gå på.

Beyond Good & Evil fikk en nyversjon i 2011.
Les vår anmeldelse av spillet her »

Siste fra forsiden