Beyond Good & Evil - 20th Anniversary

Beyond Good & Evil kommer i ny drakt neste uke

Ubisoft har satt dato på oppussingsprosjektet.

TLDR

  • Ubisoft bekreftet lansering for jubileumsutgaven av Beyond Good & Evil den 25. juni.
  • Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition inneholder en visuell oppgradering og en rekke ny funksjonalitet.
  • Jubileumsutgaven lokker også med et arkiv med bilder og historier fra spillets utvikling, samt en slags kobling til Beyond Good & Evil 2.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Oppussingen av Beyond Good & Evil har vært en av spillbransjens dårligst skjulte hemmeligheter. Ubisoft har vært gjennom for tidlige lanseringer, lekkasjer og feilslåtte innlegg på sosiale medier, men nå er ting faktisk klart.

Utvikleren bekreftet torsdag at jubileumsutgaven av spillet vil lanseres 25. juni. Den kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch.

Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition gir kultklassikeren en visuell overhaling, med muligheter for opp til 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet. Det lokkes også med en rekke ny funksjonalitet, som autolagring, muligheten til å hoppe over filmsekvenser og lagring på tvers av plattformer.

Jade er tilbake i ny drakt.
Ubisoft

For de som er interessert i å grave litt i spillets historie, byr jubileumsutgaven også på et arkiv med både bilder og historier fra utviklingen. Ubisoft lokker også med en slags kobling til Beyond Good & Evil 2 – spillet som opprinnelig ble avduket i 2008, men som tilsynelatende enda ikke er noe nærmere lansering.

Vi likte Beyond Good & Evil godt da det kom ut for to tiår siden. Anmelder Mats Lindh savnet litt mer lengde på opplevelsen, men kun fordi han helst skulle tilbragt mer tid med både verdenen og figurene.

LES OGSÅ: Pusser opp Donkey Kong Country Returns »

Siste fra forsiden