Se 14 minutter fra Beyond Good and Evil 2

Michel Ancel viser frem sitt meget ambisiøse prosjekt.

Ubisoft og Michel Ancel har offentliggjort Beyond Good and Evil 2-demonstrasjonen som ble vist frem bak lukkede dører på årets E3-messe. Demoen – som du kan se over – viser 14 minutter fra det som later til å bli et meget ambisiøst prosjekt.

Alt skal være stort i Beyond Good and Evil 2.
Ubisoft

I videoen tar Ancel oss med på en tur rundt en av de mange planetene vi skal få besøke i Beyond Good and Evil 2. Spillskaperen styrer den breiale apen fra annonseringstraileren, men forteller at vil kan velge mellom andre figurer eller designe vår egen protagonist.

Sømløst univers

Turen går fra en gigantisk statue ved en by, til langt ut i verdensrommet og så tilbake igjen – alt på et par minutter og uten noen lasteskjermer. Spillets omfang omtales flere ganger, og Ancel vil tydelig at vi skal vite hvor stort Beyond Good and Evil 2 faktisk blir.

Det skal imidlertid ikke være stort bare for å være stort, og spillsjefen forteller at alt skal ha mål og mening:

– Det er mange ulike omgivelser på planetene, som ørken, vinterlandskap og forskjellige byer. Vi vil ikke ha tomme planeter, men planeter med landemerker og steder og utforske. De skal ikke være tomme, ensformige planeter, men steder fulle av liv, lover Ancel.

Hvorvidt den ambisiøse visjonen kommer til live må vi trolig vente lenge på å få se. Beyond Good and Evil 2 har fortsatt ikke fått et lanseringsvindu, og hvilke plattformer spillet kommer til er heller ikke bekreftet.

Gikk du glipp av den nye traileren til Beyond Good and Evil 2?
Da kan du se den her »

Siste fra forsiden