Beyond Good and Evil 2

Ubisofts «ape-i-det-ytre-rom»-spill er ikke dødt

Vi har fått livstegn fra Beyond Good and Evil 2.

Ubisoft

I år er det 14 år siden Ubisoft bekreftet at de arbeidet med utviklingen av en oppfølger til kultklassikeren Beyond Good and Evil, men nå har det gått lenge uten nyheter fra den ambisiøse etterfølgeren.

Spillet er likevel ikke dødt helt enda, for denne uken annonserte «narrative designer» Sarah Arellano at hun nettopp har blitt med på utviklingen av Beyond Good and Evil 2 – som spillets nye sjefsforfatter intet mindre. Saken ble først omtalt av Eurogamer.net.

Arellano har tidligere arbeidet med å skrive og designe innhold for blant annet World of Warcraft og det kommende Saints Row-spillet, og har også erfaring innenfor regissering av stemmeskuespill.

Lang utviklingstid

Den siste ordentlige titten på Beyond Good and Evil 2 fikk vi i 2018, da utviklerne la ut en halvtimes lang gameplay-snutt fra det omfattende actioneventyret. Siden den gang har en av de ledende skikkelsene bak prosjektet, Michel Ancel, forlatt skuta, men han bedyret allerede den gang at spillet fortsatt var i beste velgående.

Nøyaktig hva Beyond Good and Evil 2 kommer til å bli er det fortsatt ikke godt å vite, annet enn at man skal få utforske en rekke planeter i et større solsystem, og at hver planet skal by på tonnevis av unike ting å oppdage. Det vil også være mulig å spille med andre. Vi tenker No Man's Sky, bare mindre og med mer spesiallagd innhold.

Noe mer om hvordan det går med utviklingen av spillet og et eventuelt lanseringsvindu ble ikke nevnt i denne omgang.

LES OGSÅ: Beyond Good and Evil blir film »

Siste fra forsiden