Hva skjer med Beyond Good and Evil 2?

Hva skjer med Beyond Good and Evil 2?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Beyond Good and Evil er et av de spillene som alle likte, men få spillte. Selv om kritikerne roste spillet opp i skyene, var ikke dette nok til å få publikum til å kjøpe det. Da er det kanskje forståelig at spilljournalister verden over fortsetter å mase om en oppfølger, og like forståelig at Ubisoft er noe skeptiske til å lage en.

Like fullt annonserte Ubisoft på Ubidays i mai 2008 at en oppfølger var underveis. Senere har videosnutter som angivelig skal være fra spillet lekket ut på internett. Men det har vært vanskelig for journalister å få konkret informasjon om hvilke planer Ubisoft har for spillet, og nå kan det se ut til at utviklingen er lagt på is.

En fransk journalist, Colin Cardo fra Gamersyde, hevder å ha fått bekreftet fra Ubisoft under Gamescom i Køln at Beyond Good and Evil 2 ikke lenger utvikles. Cardo twittrer at: "Jeg fikk bekreftelse på Gamescom i Køln at Beyond Good and Evil 2 er satt på vent inntil videre. Jeg vet ikke om det er definitivt eller midliertidig, men det suger."

Dette er i så fall ikke første gangen talsmenn for Ubisoft distanserer seg fra denne oppfølgeren. Så langt har det ikke kommet noen kommentar fra det franske spillselskapet, men for de som ønsker et gjensyn med Jade, Pey'j og de andre kan det se noe mørkt ut.

(Kilde: Gamespot.)

Beyond Good & Evil

Beyond Good & Evil

Beyond Good & Evil

Beyond Good & Evil

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen