Test Drive Unlimited 2 avduket

Billøp i solsteika

Eden Games jobber med en oppfølger til det tropiske bilspillet.

Det første Test Drive Unlimited kom i 2006, og ga deg en hel stillehavsøy å boltre deg på med bil. Atari melder nå at utvikler Eden Games er godt i gang med en oppfølger til Test Drive Unlimited, og den har fått det fantasifulle navnet Test Drive Unlimited 2.

Sol, palmer og eksos.

Som originalspillet tar oppfølgeren oss med til en tropisk øy, og denne gangen er det lagt til både væreffekter, dag-og-natt-sykluser og skademodellering på bilene. Det loves sjeldne og verdifulle biler å kjøre rundt i, uten at pressemeldingen sier noe om hva slags biler det er snakk om.

Bortsett fra å kjøre rundt alene kan du også logge på nettet og møte andre sjåfører. Dere kan utforske øya sammen, delta i løp eller bare vise fram kjøretøyene deres. Du kan når som helst skifte fra offline til online, og enspillerdelen kan også spilles sammen med andre hvis du ønsker det.

Ved å vinne løp tjener du kontanter som brukes til å pynte på bilene dine eller klærne til spillfiguren, og du kan også kjøpe nye kjøretøy eller eiendommer på øya.

Test Drive Unlimited 2 kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Det har foreløpig ikke fått noen slippdato. I Statene utgis det av Atari, og her i Europa er det Namco Bandai Partners som står for utgivelsen.

Siste fra forsiden