Bilspill gjemt i Halo: Reach

Bilspill gjemt i Halo: Reach

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Halo Reach er i disse dager den store snakkisen for alle som eier en Xbox 360. Og om du ikke skulle si deg fornøyd med spillets betraktelige flerspillermuligheter allerede bør du kanskje kjøre gjennom enspillerdelen en gang til. Det ligger nemlig et ganske gøyalt såkalt påskeegg skjult i Sword Base-nivået.

Som videoen nedenfor viser; to spillere stiller seg på to spesifikke forskjellige steder etter å ha drept alle fiendene, og venter til indikatoren for «open door» kommer opp på begges skjerm. Når dere begge trykker X-knappen på samme tid så blir dere transportert til et stort område hvor det står to Warthog-biler klare.

Der begynner det såkalte Reach-racet, som er nettopp det det høres ut som: et kappløp. Det nye oppdraget som nå dukker opp på skjermen er «Win the race», og det er nå om og gjøre å kjøre kjappest gjennom sjekkpunktene og komme først i mål. Dessverre får man ingen premie for å vinne.

Det logiske spørsmålet blir dermed, hvem er det som har oppdaget dette? Som videoen viser er det ikke akkurat selvforklarende å finne disse to stedene på kartet.

Vet du om lignende morsomme skjulte gulrøtter i Bungies nyeste skyte-epos?

Her er videoen med fremgangsmåten:

Les også: Anmeldelse: Halo: Reach
Les også: Bungie straffer snikere
Les også: Microsoft straffer Halo-pirater


(Kilde: Joystiq)

Halo: Reach

X360
Slippdato: 14. september 2010
Sjanger: Action
Utvikler: Bungie
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen