BioShock til PS3?

I følge det britiske PlayStation-magasinet kommer det spennende actionrollespillet BioShock til Sonys neste konsoll.

For en tid siden gav Ken Levine (sjefen for Irrational Games) oss et lite hint om at BioShock ville komme til mer enn bare Xbox 360 og PC. I et intervju med GameSpy fortalte han at selv om det kun har blitt kunngjort for disse plattformene, ville 2K Games kunngjøre "noe" i tiden før november.

BioShock på PC

Nå forteller nettstedet Worthplaying at det har kommet en bekreftelse av denne PS3-versjonen i det britiske bladet PSM. Vi har ikke selv sett dette bladet, og for øyeblikket er det nok lurt å ta informasjonen med en liten klype salt, men med tanke på Levine sine tidligere uttalelser er det lett å se for seg at informasjonen om PS3-versjonen er sann.

Gamer.no tittet på BioShock på årets E3-messe, og var svært imponert over spillet. Kent William Innholt forteller:

- BioShock virker på én og samme tid å være både en opplagt videreutvikling av Shock-konseptet, og samtidig totalt kreativ ferskvare. Settingen får ta æren her: Dette er ganske enkelt helt nytt. Spillet er satt i en slags undersjøisk, ødelagt verden, og mye av poenget rundt stemningen i spillet synes å være at du ikke aner hva som foregår.

Mer informasjon om spillet finner du i sniktitten vår. Forhåpentligvis kommer det snart en offisiell kunngjøring av PS3-versjonen, med litt informasjon om hva vi kan forvente oss. BioShock lanseres til neste år.

Siste fra forsiden