Dragon Age

Bioware er «midtveis i produksjonen» av neste Dragon Age

Lover å dele mer informasjon senere i år.

EA

For 2022 har Bioware lovet å være mer åpen med fans om spillutviklingen som foregår hos selskapet. I den forbindelse delte utvikleren denne uken en kort oppdatering på hvordan det ligger an med det neste Dragon Age-spillet.

Det neste Dragon Age-spillet er godt på vei, melder Bioware.
EA

Via Biowares nettsider forteller toppsjef Gary McKay at spillet er «midtveis i produksjonen». Som han forklarer er dette tredje fase i utviklingsprosessen, etter at alle planene for spillet er spikret.

– For neste Dragon Age er vi midtveis i produksjonen, som er en herlig følelse. Planen vår ble fullført i fjor, så nå er vi fokusert på å bygge ut vår visjon om å skape utrolige omgivelser, dype figurer, solid spilling, betydningsfull skriving, følelsesladde filmsekvenser og mye mer, melder McKay.

Mer informasjon om spillet kommer senere i år, men hvor lenge vi må vente på lansering er fortsatt uklart. Ifølge Venturebeat-journalist Jeff Grubb er det enda minst halvannet år unna, men Bioware har ikke gått ut med noen lanseringsplaner.

Videre kunne McKay fortelle at sjefsprodusent Christian Dailey har forlatt Bioware. Han forsikrer imidlertid om at Dragon Age fortsatt er i gode hender, med et lederteam bestående av flere Bioware- og Dragon Age-veteraner.

Helt til slutt sveiver blogginnlegget også innom Mass Effect. Det neste spillet i serien er enda tidlig i utviklingsfasen, skriver McKay, og teamet jobber med å teste nye ideer og opplevelser.

LES OGSÅ: Skull & Bones skal ut innen april 2023 »

Siste fra forsiden