Dragon Age 4

Dragon Age 4-sjefen lover at spillet er godt på vei

Slapp samtidig ny konseptkunst.

Bioware

Tidligere denne måneden kunngjorde Bioware at det neste spillet i Dragon Age-serien ikke blir med på EA Play Live. Det fikk mange til å lure på om utviklingen har støtt på problemer, men i en ny uttalelse forsikrer spillsjefen om at alt går bra.

– Beklager at det ikke blir noen EA Play-nyheter i år, men vit at teamet er fullt fokusert og gjør store fremskritt. Vi gleder oss til å dele mer når tiden er inne, sa Christian Dailey via Twitter.

Logoen nederst til høyre på bildet tilhører Antivan Crows.
Bioware

Sammen med den korte uttalelsen delte Dailey en ny bit med konseptkunst for Dragon Age 4. Bildet – som du kan se i sin helhet til høyre i artikkelen – virker å antyde at fraksjonen Antivan Crows vil gjøre en inntreden i det kommende spillet.

Antivan Crows er en velkledd bande med tyver, spioner og snikmordere. Gjengen dukket opprinnelig opp i seriens aller første spill, og har vært med her og der siden den gang. Hvilken rolle de eventuelt skal spille i Dragon Age 4 er uvisst.

Det neste Dragon Age-spillet – som enda ikke har fått sitt offisielle navn – har vært under utvikling hos Bioware i lang tid. Prosjektet har støtt på en rekke problemer allerede, men nå skal skuta altså ha kommet seg på rett kjøl igjen. Enda vet vi lite om spillet, men ifølge ryktene har Bioware kuttet alle planlagte flerspillerelementer for å satse utelukkende på en enspilleropplevelse.

Mens det ikke blir noe Dragon Age eller Mass Effect på EA Play Live-showet 22. juli, har EA fortsatt diverse ting å vise frem. Utvikleren lover blant annet mer fra Battlefield 2042 og Apex Legends, samt «gameplay» fra Lost in Random – det neste spillet fra studioet bak Fe.

LES OGSÅ: Biowares nye sjef har som mål å gjenopprette studioets rykte »

Siste fra forsiden