Dragon Age 4

Bioware har visstnok skrotet alle flerspiller­elementene i Dragon Age 4

Skuffende Anthem-resultater skal ha overbevist EA om å satse på en enspilleropplevelse.

EA

Det neste innslaget i den populære Dragon Age-serien vil likevel ikke inkludere noen flerspillerelementer. Det kommer frem i en ny rapport fra Bloomberg, som hevder at spillet i stedet blir en ren enspilleraffære.

– Anthem med drager

Det neste Dragon Age-spillet har enda ikke fått sin offisielle avduking.
EA

Kilder som har snakket med Bloomberg forteller at Dragon Age 4, som enda ikke har noen offisiell tittel, i 2017 ble konvertert til å være et såkalt «games as a service»-spill. Det skal ha vært EAs ønske, mens utvikler Bioware etter sigende ikke var videre fornøyd med planen. Enkelte ansatte skal blant annet ha omtalt spillet som et «Anthem med drager».

Etter skuffende resultater fra flerspillerspillet Anthem, pluss gode salgstall for enspillereventyret Star Wars Jedi: Fallen Order, skal EA imidlertid ha ombestemt seg. Dermed vender Dragon Age tilsynelatende tilbake til sine tradisjonelle enspillerrøtter, skriver Bloomberg.

Offisielle hint om det neste Dragon Age-spillet begynte tilbake i 2018. Siden den gang har EA og Bioware sluppet flere smakebiter på prosjektet, men noen offisiell avduking har enda ikke kommet på plass.

Bioware jobber ellers med et nytt Mass Effect samt en oppussing av den opprinnelige Mass Effect-trilogien. Studioet holdt også på med en overhaling av nevnte Anthem, men det arbeidet ble nylig skrinlagt for å heller fokusere på Biowares øvrige prosjekter.

Bioware viste mer av Dragon Age 4 i desember.
Spillets nyeste trailer setter scenen for eventyret »

Siste fra forsiden