Black & White 2

Lionhead har akkurat sluppet den første videoen fra det lovende gudespillet Black & White 2.

I gudesimulatoren Black & White fra 2001 gikk spillerne inn i rollen som en regjerende gud, på en liten øy langt ute i fantasi-land. Her var det mulig å regjere med jernhånd eller være god mot sine undersåtter, og hjelpe dem bygge opp en landsby og håndtere de dagligdagse problemene de små rakkerne kom over.

Black & White 2 tar det hele til et nytt nivå, men hovedingrediensene er der enda. Lionhead Studios lover et større og dypere spill der du har mange flere muligheter enn før og blir mindre avhengig av å pusle med små oppgaver som å hente mat til befolkningen din.

Spilleren skal holde kontroll på sitt folk, enten gjennom gode eller onde gjerninger, samtidig som en skal trene opp og holde styr på sitt eget kjæledyr. Dette kommer i form av forskjellige dyr, og vokser proporsjonalt med mat-inntak og generell trening. Nå blir det de større ting som teller: livet til dine trofaste undersåtter, for eksempel.

Nå har Lionhead endelig lansert den aller første videoen fra spillet. Traileren som varer i halvannet minutt viser korte klipp fra ulike aspekter ved gameplayet, som f.eks. bygging av hus og byer, høye gresstrå som vaier i vinden, massive og detaljerte hærer som skriker og hoier mens de løper mot fienden, katapulter som kaster brennende steiner, og til slutt ditt eget søte kjæledyr som kommer brølende for å avverge situasjonen som har oppstått.

Traileren avslutter med teksten "coming soon", så vi antar at det ikke er alt for lenge til vi får høre noen konkret lanseringsdato fra Lionhead eller utgiver Electronic Arts.

Videoen på 19 MB kan lastes her her:

Siste fra forsiden