Bli flygeleder på DS

Klarert for avgang

Majesco gir ut et nytt simulatorspill. Prøv deg som flygeleder på en travel flyplass.

Det er allerede dugelig med sære småspill og simulatorer på DS, og nå kommer amerikanske Majesco med nok et produkt i denne voksende kategorien. I Air Traffic Chaos plasserer du deg i kontrollstolen i et tårn på en flyplass og skal lose piloter gjennom luftrommet.

Det er opp til deg å sørge for at lufttrafikken foregår som den skal, at pilotene får klarering til å ta av eller lande og kommer trygt fram til hangarene sine. Du må forholde deg til fjorten forskjellige flyselskaper som maser om oppmerksomhet for deres fly, og samtidig kan været gjøre livet surt. Blå himmel og solskinn er å foretrekke, men det er like så sannsynlig at du må dirigere fly gjennom tåke og regn.

Du styrer spillet med den trykkfølsomme skjermen og ifølge Gui Karyo fra Majesco byr Air Traffic Chaos på en god utfordring for selv erfarne DS-spillere:

– Spillet foregår i et høyt tempo i en allerede stressende jobb, og vil utfordre folk som er raske på trykkskjermen på helt nye måter.

Spillet har tre vanskelighetsgrader og fem ulike nivåer på hver grad. Det støtter også DS Rumble Pak så du kan føle tyngden av flyene når de lander.

Air Traffic Chaos kommer ut i USA til sommeren. Det er foreløpig ingen informasjon om et eventuelt europeisk slipp, men Majesco har en fast distribusjonsavtale med britiske Codemasters, så det er sannsynlig at også vi europeere får leke flygeledere med DS.

Siste fra forsiden