Bli fotballkjendis på PlayStation 2

I slutten av juni kommer Soccer Life II – et managerspill med inspirasjon fra Championship Manager og The Sims.

Soccer Life II fra utgiveren 505 Gamestreet hevdes å være et managerspill utenom det vanlige. Her får vi en slags blanding av Championship Manager og en aldri så liten porsjon The Sims i full 3D. Settingen er europeisk fotball og spilleren kan velge å være manager for en av de store fotballegendene, eller begynne helt fra starten med en helt ukjent person.

Under spillets gang vil man oppleve oppturer og nedturer i livet som fotballspiller og manager. Videre fortelles det at spillet, i tillegg til fotballen, vil konsentrere seg om fotballspillerens sosiale liv. Vil du gi ham anledning til å stifte familie og leve et stille og fredelig liv? Eller vil du la ham bli førstesidestoff for sladredamene med et liv fylt av skandaler og damer? Skal fotballspilleren låne bort navnet sitt til en kleskolleksjon? Det er opp til deg som manager å ta stilling til.

Som manager får du mulighet til å brøle ordrer og kommentarer fra sidelinjen i kjent Nils Arne Eggen-stil, og man må sette opp treningsplaner, bestemme hvilken posisjon fotballspilleren skal spille i, og vurdere hva slags behandling fotballspilleren bør få når han har gått på trynet og brukket et bein eller to.

Soccer Life 2 slippes til Playstation 2 den 30. juni.

Siste fra forsiden