Heroes of the Storm

Bli med på Norges første offisielle Heroes of the Storm-turnering

Gamer.no inviterer til lanseringsturnering med pengepremier.

I samarbeid med Blizzard skal Gamer.no arrangere en nettbasert lanseringsturnering i Heroes of the Storm søndag 21. juni, kun få uker etter at spillet er sluppet. Dette blir den første offisielle turneringen i Norge, og i premiepotten ligger 5000 kroner fordelt på første- og andreplass.

Meld på ditt lag her »

3500 kroner til førsteplassen

Det er plass til 32 lag i turneringen og de 16 første påmeldte lagene er med i trekningen om 15 spillerpakker bestående av spillvaluta og helter.

Turneringen spilles med dobbeltutslag og best av tre-format frem til og med semifinalene. Det betyr at laget ditt må tape to kamper for å ryke helt ut. Finalen spilles etter best av fem-prinsippet.

Flere detaljer om påmeldingsfrist, regler og annen praktisk informasjon finnes på turneringssiden.

Turneringen blir ikke offisielt vist eller kommentert av Gamer.no, men spillmiljøet vil få anledning til å sende så mange kamper de ønsker.

Kjente og kjære figurer

I likhet med sine sjangerfrender Dota 2 og League of Legends er Heroes of the Storm et strategispill der to lag á fem spillere kjemper om å ta over et kart. Spillet kommer med over 30 helter fra Warcraft-, StarCraft- og Diablo-universene. Hver spiller velger seg én helt før hver kamp, og disse stiger i nivå når laget tar ut spillerstyrte og datastyrte fiender på veien.

Blant elementene som skiller Heroes of the Storm fra konkurrentene er syv «battlegrounds». Denne variasjonen skal gjøre kampene mer dynamiske og varierte. I tillegg er hvert oppgjør vesentlig kortere enn i andre spill, som på sin side kan gjøre det hele mer publikumsvennlig.

Vil du delta, men mangler lag? Prøv vårt Spillermarked »

Heroes of the Storm er gratis å spille, og hvem som helst kan laste ned spillet som nå er i åpen betafase. Spillet lanseres offisielt tirsdag 2. juni.

Siste fra forsiden