– Blitzkrieg 3 skal gjenoppfinne sanntidsstrategisjangeren

Strategispillere får reise tilbake til andre verdenskrig tidlig neste år.

Nival

Det begynner å bli noen år siden sanntidsstrategispillet Blitzkrieg 2 ble lansert i 2005, men neste år kommer endelig et nytt spill i den en gang så populære serien.

Tre kampanjer

Tøffe saker å møte. (bilde: Nival).

Utviklerstudioet Nival har nemlig annonsert Blitzkrieg 3, og nok en gang tar vi turen tilbake til andre verdenskrig. Utviklerne håper å tilby et realistisk bilde av krigens slagmark, og skal ifølge annonseringen tilby en interaktiv gjenfortelling av krigen.

Spillet kommer med enspillerkampanjer for russerne, de vestlige allierte og tyskerne, og vil i tillegg tilby en form for asynkron flerspiller der spillerne kan kjempe seg gjennom hverandres forsvarsverker uten at begge trenger å være online.

Spillets grafikkstil er tro mot forgjengerne. (bilde: Nival).

Nival går ikke i detalj om hva slags forretningsmodell de planlegger for spillet, men hevder de vil «gjenoppfinne sanntidsstrategisjangeren for moderne spillere». De har også lagt ut en bråte informasjon om oppdragene, bygningene og enhetene i spillet på det offisielle nettstedet.

Vi har anmeldelser av både Blitzkrieg og Blitzkrieg 2, samt Blitzkrieg-ekspansjonen Burning Horizon, i arkivet vårt. I anledning annonseringen av Blitzkrieg er forgjengerne til salgs for redusert pris på Steam, og det kan jo være en idé å lese seg opp før et eventuelt innkjøp.

Siste fra forsiden