Blizzard byr opp til fest i ny Hearthstone-utvidelse

One Night in Karazhan lover en magisk natt du sent vil glemme.

Sånn omtrent hver fjerde måned skjer det nye og spennende ting i Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Blizzards umåtelig populære kortspill trenger stadig nytt innhold, og dette kommer som regel i form av ulike utvidelser.

Paladin-klassen får en spennende sjakkbrikke.
Blizzard Entertainment

Sist ut var Whispers of The Old Gods, som snudde Hearthstone-universet på hodet i april – nå har utvikleren annonsert spillets neste ekspansjon, festlige One Night in Karazhan.

Vær vår gjest

Og rogue-klassen får denne raringen her.
Blizzard Entertainment

One Night in Karazhan er et klassisk Hearthstone-eventyr, og kaster dermed spillerne ut i duell mot kreative datafiender i jakt på nye kort de kan legge til i samlingen sin.

Handlingen foregår denne gangen i den magiske festningen Karazhan, et av de mest beryktede stedene i hele Warcraft-universet. Dette er høysetet til trollmannen Medivh, og eventyret vil således by på mystisk og mektig magi så langt øyet kan se.

Hvis du derimot forventer å se den mørke og ugjestmilde borgen som dukker opp i World of Warcraft, vil du nok bli litt skuffet.

Som vanlig har nemlig Blizzard tenkt litt utenfor boksen, og Hearthstones versjon av Karazhan er en lystig og festglad festning. Her er det levende bestikk, menneskestore sjakkbrikker, boblebad og diskolys som gjelder – annonseringsvideoen (som du kan se øverst) sier vel egentlig mer enn tusen ord i dette tilfellet.

Slik ser det nye spillbrettet ut.
Blizzard Entertainment

Eventyret er som vanlig delt opp i fire ulike biter, hvorav samtlige kan kjøpes for ekte penger, eller låses opp med gull man har tjent i spillet. Til slutt vil man sitte igjen med til sammen 45 nye kort – to av de kan man låse opp pro bono, ved å fullføre introduksjonsoppdraget som alle får tilgang til gratis.

Eventyret sparkes i gang den 12. august, og kommer så ut med en ny del hver uke framover.

One Night in Karazhan er Hearthstones fjerde eventyr:
Les våre tanker om det aller første, Curse of Naxxramas »

Les også
Månedens ti anbefalte mobilspill

Siste fra forsiden