Overwatch 2

Blizzard skal vise mer Overwatch 2 neste uke

Varsler videopresentasjon med fokus på spiller-mot-spiller.

Etter flere måneder med stillhet er Blizzard igjen klar for å slippe nye detaljer om Overwatch 2. Utvikleren har kunngjort en videopresentasjon om spillet, som skal holdes neste uke og som primært skal handle om spiller-mot-spiller-delen.

Sist Blizzard viste frem Overwatch 2 var under BlizzConline i februar. (Video: Blizzard)

I den første videooppdateringen for Overwatch siden Jeff Kaplan forlot Blizzard, forteller nyutnevnt spillsjef Aaron Keller at direktesendingen går av stabelen 20. mai.

Keller får med seg andre medlemmer av Overwatch-teamet for å dele mer om oppfølgerens flerspillerdel. Gjengen skal blant annet vise frem nye kart, og vil også snakke om filosofien bak spiller-mot-spiller-endringene som kommer til Overwatch 2.

Skal leve side om side med originalen

Overwatch 2 ble opprinnelig avduket på Blizzcon i 2019. Oppfølgeren til Blizzards skytespillsuksess utvider opplevelsen med blant annet historiebaserte oppdrag og samarbeidsfokuserte flerspillermoduser.

Som Blizzard fortalte under spillannonseringen blir ikke Overwatch 2 en direkte erstatter for originalspillet. I stedet skal de leve side om side, med flerspillerkamper og fremdrift delt mellom begge.

Overwatch 2 har enda ikke fått noen slippdato.

Blizzard har satt dato for WoW Classic Burning Crusade.
Dørene til Outland åpner i juni »

Siste fra forsiden