Blizzard snek et minispill inn i menyen til Heroes of the Storm

Har du funnet det ennå?

Skjermbilde av video

Da Blizzard oppdaterte MOBA-en Heroes of the Storm nylig, lempet de inn litt mer enn signalisert. Selv om hovedretten var Diablo III-munken Kharazim og noen endringer i de rangerte kampene, fikk spillerne også et nytt minispill skjult i hovedmenyen.

Se minispillet her. (Video: HeroesNexus)

Slik tradisjonen er med nye helter, får Kharazim pryde hovedmenyen i lanseringsperioden. Hemmeligheten ligger skjult i nettopp denne skjermen, i treklyngen som ligger like ved siden av helten.

Trykker du på trærne, begynner et minispill som minner mye om Nintendo-traveren Duck Hunt. Da spretter det et sett ender som du må skyte ned ut av trærne med musepekeren. Klarer du å treffe, dukker en smilende «treasure goblin» opp med anden, slik hunden gjør i Duck Hunt. Du kan se det i videoen ovenfor.

Oppdateringer

Heroes of the Storm ble lansert i begynnelsen av juni i år, etter en lengre alda- og betatestperiode. Siden da har Blizzard oppdatert spillet jevnlig, med nye helter og kart.

I den nyeste oppdateringen skrur Blizzard alle spilleres rangeringer tilbake til null i «Hero» og «Team League», men «matchmaking»-rangeringen er fremdeles slik den var før. Nå må spillere spille seg gjennom 20 kamper før de plasseres i det nye systemet.

Da vi anmeldte spillet rundt lanseringen, var anmelder Adrian Simen Holm svært positiv til spillet.

– Heroes of the Storm er moro. Jeg har spilt mange MOBA-spill i min tid, helt tilbake til det opprinnelige DOTA i Warcraft III, men aldri har jeg hatt det så gøy med sjangeren som jeg har med Heroes of the Storm, skrev han.

Nylig måtte en av konkurrentene gi tapt.
Infinite Crisis gikk av med døden »

Siste fra forsiden