Blizzard utsetter den åpne Hearthstone-betatesten

Men om du etterspurte nøkkel før 16. desember bør du sjekke postkassen.

Blizzard Entertainment

De som har gledet seg til å gyve løs på hverandre i kortspillet Hearthstone i løpet av desember må vente til neste år. Det forteller utvikler Blizzard nå i et blogginnlegg på Battle.net.

Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Det stadig mer populære kortspillet har vært i en lukket betatestfase siden august, og har blitt et etterlengte spill blant mange. Opprinnelig var planen å begynne en åpen fase i desember, men Blizzard tror det vil gagne alle om de venter litt til før slusene åpnes for allmuen.

– Under BlizzCon nevnte vi at vi håpet å få spillet klart til en åpen betafase denne måneden, men vi er ikke der helt enda. Utviklingsteamet har jobbet hardt med å få lansert betatesten før året er omme, men det vi prioriterer nå er at Hearthstone har en fantastisk lansering når alle skalkene åpnes, og når alle kan spille det samtidig, forteller regissør Jason Chayes i blogginnlegget.

Har du sjekket postkassen?

Ifølge Chayes er Blizzard på nippet til å lansere betatesten, men trenger litt mer finpuss for å slippe løs spillet. Derfor anmodes spillerne som er med i den lukkede betatesten om å kjøre på med alt de har av feilrapporteringer – det er den beste måten å hjelpe teamet på nå.

Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Samtidig melder Blizzard om at de nå har sendt ut betanøkler til alle som meldte interesse innen 16. desember. Det betyr at de mest interesserte nå bør ha fått innpass. Om du av en eller annen grunn ikke finner koden, lover Blizzard å gi tilgang til alle som har uttrykt ønske om å delta i den lukkede betatesten innen de første ukene i januar. Da dukker spillet opp på Battle.net-kontoen. Har du fremdeles ikke meldt interesse kan du gjøre dette nå, og da skal du i så fall få tilgang innen 7. januar.

Hearthstone: Heroes of Warcraft skal bli et gratis samlekortspill der Blizzard drar nytte av sitt velkjente Warcraft-univers. Spillerne bygger kortstokker, og kjemper mot andre spillere på nett.

Vi tok en titt på det etterlengtede kortspillet tidligere i høst
Les vår sniktitt av Hearthstone »

Siste fra forsiden