World of Warcraft: Shadowlands

Blizzard vil ikke lenger ta betalt for bytte av kjønn i World of Warcraft

Tjenesten flyttes til spillets frisørsalonger.

Blizzard

World of Warcraft-spillere som vil bytte kjønn på figuren sin vil snart slippe å måtte åpne lommeboken. Det avslørte Blizzard denne uken.

WoW-frisørene utvider tilbudet i Shadowlands.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Skifte av kjønn har hittil kun vært tilgjengelig som betaltjeneste, for rundt 140 kroner per gang. I et ferskt intervju med Eurogamer forklarte sjefsprodusent John Hight imidlertid at teamet mener dette er et utdatert tilbud, og at tiden er inne for forandring.

– For lenge tiden kunne spillere betale for å gå inn og endre på figuren sin. Mye av det skjer nå via spillets frisørsalonger, og etter hvert som vi regnet på ting for Shadowlands fant vi ut at «Oi, den eneste måten man kan endre kjønn i World of Warcraft er ved å benytte seg av en betaltjeneste». Vi følte at det ikke sendte et riktig budskap, sa Hight.

I den kommende Shadowlands-utvidelsen kan spillere altså svippe innom frisøren i byer som Stormwind og Orgrimmar, og enkelt bytte kjønn på figuren sin. Akkurat hvor mye gull (spillvaluta) man må ut med er ikke bekreftet, men per i dag må en figur på nivå 120 ut med rundt 40 gull for en klipp og nærmere 400 for bytte av hudfarge.

Ellers har Blizzard bekreftet at Shadowlands straks er klar for betatesting. Utvidelsens neste testfase begynner neste uke, hvorpå en ny bunke med spillere vil plukkes ut som prøvekaniner.

Nå har Blizzard gitt oss mer informasjon om Diablo IV.
Deler flere detaljer om åpen verden-designet og flerspillerfunksjonen »

Siste fra forsiden