E3 2021 - Shadow Warrior 3

Blodet spruter i den nyeste Shadow Warrior 3-traileren

Hopp og sprett og samuraisverd i trynet.

Shadow Warrior 3 byr på en ny runde action, blod og gørr signert Lo Wang. Spillet skal etter planen ut senere i år, og lørdag fikk vi se mer av den frenetiske opplevelsen.

Ninja-Doom

Shadow Warrior 3.
Devolver Digital

Det var under E3-showet til Devolver at utvikler Flying Wild Hog slapp den nyeste traileren for Shadow Warrior 3. Videoen – som du ser øverst i artikkelen – viser akkurat hvordan spillet fungerer, og den blodige opplevelsen kan best beskrives som Doom med ninjaelementer.

Spillere freser gjennom små arenaer stappfulle av fiender. Her gjelder det tilsynelatende å holde seg i konstant bevegelse, med alt fra hopp, dobbelhopp, løping på vegger og en gripekrok som lar deg både nå høye plattformer og forflytte deg raskt bort til fiender.

Av våpen får spillere leke seg med en katana og et utvalg skytevåpen. Spark og slag kan også brukes for å sende eklingene flyvende ut av arenaen eller for eksempel feller med spinnende sagblader.

All galskapen kan oppleves på PC, PlayStation 4 og Xbox One når spillet lanseres. Akkurat når det blir er ikke klart, men som nevnt er målet å få ut Shadow Warrior 3 før året er omme.

Sjekk ut årets E3-nyheter på vår samleside »

Siste fra forsiden