Blodig manga-action på vei

Fist of the North Star kommer til Europa.

Om du er fan av manga og/eller animé har du sannsynligvis hørt om Fist of the North Star, som opprinnelig var en tegneserie som kom ut tidlig på 80-tallet. Denne ga igjen opphav til to animerte TV-serier, fire filmer og en rekke forskjellige TV-spill.

Les også:Quantum Theory slippes til våren

De fleste av spillene ble aldri lansert utenfor Japan, med unntak av blant annet noen arkadespill og en tittel til NES som kom i 1987. Men nå har utgiveren Tecmo Koei kunngjort at en ny og kraftig oppdatert spillversjon av Fist of the North Star er underveis med europeisk lansering sommeren 2010.

Spillet kommer til PS3 og Xbox 360 og skal være tro mot det originale kildematerialet både historiemessig og visuelt. Akkurat som i tegneserien vil spillet også by på voldelig og intens slåssing hvor du vil bli utfordret av mange fiender samtidig.

Les også:Anmeldelse: Ninja Gaiden 2

Ellers vil spillet ha de typiske beat'em up-elementene som kombo-angrep, spesialangrep, samt knep og karakterer som kan låses opp underveis. Fist of the North Star skal også ha interaktive og ødeleggbare omgivelser.

Spillet kommer altså til sommeren, men noe nærmere dato foreligger ennå ikke.

Siste fra forsiden