Blodig PS3-spill fra Kuju

Britiske Kuju jobber med et skytespill for PS3, hvor fiendene har mulighet til å helbrede seg selv.

Husker du Soldier of Fortune-spillene? I disse blodige skytespillene kunne du praktisk talt skyte motstanderne i fillebiter, noe som gjorde spillet til et av de mest voldelige og eksplisitte spillene på markedet. Nå ser det ut som Kuju har tenkt å overgå Ravens kontroversielle spillserie, og til å hjelpe seg har de den overlegne prosessorkraften i PlayStation 3.

Redwood Falls er et førstepersons skytespill der du ikke bare kan skyte motstanderne dine i stykker, men du må gjerne gjøre det flere ganger. Her har nemlig fienden lært noe vi spillere har hatt evnen til i lang tid; å helbrede seg selv. Det vil si at om spillfiguren din skyter en fyr i ansiktet, vil du se et grusomt, gapende sår, som langsomt helbreder seg selv (i ekte romvesenstil).

I tillegg til å gjøre at Redwood Falls utvilsomt blir et av tidenes blodigste spill, burde dette elementet tilføre gameplayet noen potensielt interessante elementer. I hvilken grad spillet blir påvirket av dette vet vi imidlertid ikke; Kuju har nemlig ikke fortalt spesielt mange detaljer om dette kommende spillet.

For noen bilder fra Kujus presentasjon av spillet i den britiske ambassaden i Japan, kan du besøke Famitsu.

Siste fra forsiden