Bombebil i CoD: Black Ops

Bombebil i CoD: Black Ops

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

De første levende bildene av Call of Duty: Black Ops' flerspillerdel har funnet veien til Youtube. Den 85 sekunder lange traileren viser at Black Ops i høyeste grad følger i fotsporene til sin forløper Modern Warfare 2.

I videoen kan vi skimte noen nye våpen, deriblant en "ballistic knife" som kan skyte ut et knivblad som prosjektil, og den samme armbrøsten vi tidligere har sett i bilder fra enspillerdelen.

Les også: Sniktitt: Call of Duty: Black Ops

Spillere som liker å ligge på lur bak en eske kan nå også utstyre seg med kameraer på stativ som kan plasseres ut for å gi oversikt.

Det er også nye leketøy å få for dem som klarer å drepe flere fiender på rad. En fjernstyrt bombebil er en av de som garantert blir både elsket og forhatt når spillet slippes løs i befolkningen.

Flere detaljer om flerspillerdelen loves første september. Spillet slippes først 9. november, til Xbox 360, Playstation 3 og Windows-PCer, samt egne versjoner til DS og Wii.

Hvilke andre våpen kan du skimte i videoen?

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen