Bonusmateriale med Shadow of the Colossus

Den europeiske versjonen av Shadow of the Colossus får en eksklusiv innpakning, samt spennende ekstramateriale.

Shadow of the Colossus har høstet svært god kritikk i andre deler av verden, og nå er snart tiden inne for den europeiske lanseringen. Sony har nå kunngjort at versjonen som blir lagt ut for salg i vår del av verden kommer i en eksklusiv papp-innpakning, som også inneholder fire unike postkort som viser "magiske øyeblikk fra spillet".

Dessuten får vi europeere noen eksklusive intervjuer med skaperne av spillet, hvor Fumito Ueda og Kenjj Kaido forteller litt om tankene bak spillet. I tillegg får vi en trailer av det forrige spillet deres, kultklassikeren Ico (som forøvrig blir relansert samtidig med Shadow of the Colossus), og et galleri med konseptkunst.

Sony har også lansert et nytt nettsted til spillet, som blant annet demonstrerer de åpne landskapene og det fabelaktige lydsporet vi finner i Shadow of the Colossus. Her finner du også en konkurranse hvor du kan stille spørsmål til Fumito Ueda, og de som kommer med de to beste spørsmålene vil få kjempe om en signert PS2.

I tillegg har Sony satt i gang en kampanje hvor spillere kan tegne og designe sine egne kolosser, og den som kommer opp med den mest interessante designen vinner en eksklusiv tur for to til en hemmelig destinasjon.

Siste fra forsiden