Boom Blox får oppfølger

Gøy å sprenge

EA har annonsert en oppfølger til Spielbergs eksplosive byggespill.

Spillkjempen EA og den anerkjente regissøren Steven Spielberg innledet for et par år siden et samarbeid om å utvikle spill sammen. Det første resultatet av denne avtalen var gåteløsningspillet Boom Blox som ble møtt med blandet kritikk av spillpressen. Her på Gamer.no måtte det nøye seg med en femmer.

Sprengningsarbeid i det første Boom Blox.

I fjor begynte ryktene å gå om en oppfølger, og nå har EA annonserte at Boom Blox Bash Party er under utvikling og skal slippes en gang i løpet av året.

Boom Blox-konseptet går ganske enkelt ut på å bygge ulike konstruksjoner og så kaste klosser på dem for å få dem til å velte eller eksplodere. Bash Party skal følge det samme konseptet, men introduserer blant annet nye klosser og måter å flytte på dem.

Bash Party leveres med over 400 ferdiglagde brett, og gir deg i likhet med originalspillet muligheten til å lage dine egne og dele dem med andre over nettet. Det blir også en rekke nye utfordringer i flerspillerdelen, samt nye muligheter for lagsbasert spilling.

– Vi vet venner og familier likte å spille det første Boom Blox sammen, så vi har designet mer eksplosive flerspilleropplevelser i Boom Blox Bash Party, sier Spielberg i en pressemelding.

Siste fra forsiden