Borderlands-utviklerens samarbeidsskyter utsettes

Battleborn kommer nå i mai neste år.

Gearbox Software

Lanseringen av Battleborn – det nettbaserte skytespillet fra utvikleren bak Borderlands – har blitt utsatt med tre måneder, melder utvikler Gearbox Software på spillets nettside. Spillet kommer nå først 3. mai 2016, men vi vil få sjansen til å prøve det før den tid gjennom en åpen betaperiode som skal avholdes en gang på nyåret.

Utsettelsen kommer som følge av tilbakemeldinger fra spillets nylig gjennomførte tekniske test, og utvikleren vil bruke de tre ekstra månedene på å forbedre spillopplevelsen:

Battleborn er et skytespill i førsteperson som henter inspirasjon fra flere andre sjangre.

– Vi i Gearbox føler oss motiverte etter å ha sett dataene fra vår lukkede tekniske test, og den ekstra tiden vil la oss gjøre endringer basert på tilbakemeldingene vi har fått. Vi setter stor pris på deres tålmodighet mens vi jobber utrettelig med Battleborn, skriver utvikleren.

Kampen for tilværelsen

Battleborn er et skytespill i førsteperson som henter inspirasjon fra et hav av rollespill, slåsspill og selvfølgelig andre skytespill. Du kan velge mellom 25 ulike figurer – med alt fra alver og dverger til klassiske romsoldater og romvesener – som du bruker i en intergalaktisk kamp for tilværelsen.

Spillet foregår i en fjern fremtid der én eneste planet er alt som gjenstår i hele universet, etter at en mystisk hendelse utslettet alt i sin vei. Alle overlevende raser har samlet seg rundt den ene planeten, hvor de kjemper en innbitt kamp både mot hverandre og mot de onde kreftene som forårsaket universets ødeleggelse.

Battleborn byr på både en historiedrevet samarbeidskampanje og en konkurransebasert flerspillerdel som er inspirert av MOBA-sjangeren. Spillet kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Bethesda er usikre på fremtiden til sitt MOBA-lignende spill.
Battlecry møter ikke studioets kvalitetsstandarder »

Siste fra forsiden