– Brütal Legend har det bra

Heavyrockspill ikke kansellert

Tim Schafer fra Double Fine forsikrer om at Brütal Legend har en fremtid – om enn på en litt merkelig måte.

Heavyrockspillet Brütal Legend var et av spillene det ble stilt spørsmålstegn ved i gårsdagens nyhet om at Activision ikke vil ta med hele Vivendi/Sierra-stallen inn i Activision Blizzard-imperiet.

Postapokalyptisk metallaction i Brütal Legend.

Brütal Legend er under utvikling hos Double Fine Studios, kjent for Psychonauts og det faktum at sjefen deres, Tim Schafer, har stått bak Lucasarts-klassikere som Day of the Tentacle og Full Throttle.

De fleste som følger med på Double Fines nettsted vet at Schafer er en av industriens mer eksentriske personligheter, og nå har han forsikret tilhengerne om at Brütal Legend ikke er i fare – selvsagt på sin egen unike måte.

I det siste har han nemlig vært svært opptatt av et insekt han fant i en pakke frokostblanding, og i går postet han et nærbilde av dette insektet under overskriften «mer informasjon».

Om du beveger musepekeren over bildet, får du imidlertid se den virkelige beskjeden fra Schafer: «Brütal Legend har det bra».

Double Fine har erfaring med turbulente forhold med utgivere – Psychonauts ble som kjent droppet av Microsoft og etter lang tids usikkerhet solgt til Majesco.

Nettstedet Edge Online tror Activision vil prøve å selge hele Sierra-divisjonen sin, og at Brütal Legend blir et av spillene som vil følge med på lasset til eventuelle nye eiere.

Mer informasjon om Brütal Legend, som har Tenacious D-frontmann Jack Black i hovedrollen, finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden