Brutalt Conan-eventyr i 2008

Funcom er ikke de eneste som lager Conan-spill. Nå har THQ fortalt at de vil lansere Conan for Xbox 360 og PS3 i 2008.

Den amerikanske utgiveren THQs bidrag til Conan-franchisen utvikles av Nihilistic Software, og i dag kunngjorde den amerikanske utgiveren at de vil lansere spillet til Xbox 360 og PS3 tidlig i 2008. Spillet er selvfølgelig basert på Robert E. Howards berømte fantasiunivers, men i motsetning til Funcoms kommende Conan-spill, vil dette fokusere på enspiller.

THQ forteller at spillet er et actioneventyr hvor vi får en historie med episk brutalitet, ren onskap og heftig kamp. Historien følger Conan, som må kjempe mot en mengde fiender for å redde Hyboria fra en ond makt. Spillerne må utnytte seg av et dypt kampsystem og en rekke varierte våpen og kampstiler for å ta knekken på horder av fiender i interaktive miljøer.

Videre skrytes det av at spillet vil utnytte seg av kraften i nestegenerasjonskonsollene for å tilby en filmatisk spillopplevelse, med massevis av spesialeffekter og avansert, stemningsskapende lyssetting. Det fortelles også at vi får et kraftfylt og episk lydspor som akkompagnerer handlingen på skjermen og fanger essensen av Conan-universet.

Hvordan alt dette skrytet fungerer i praksis finner vi ut om et år. Mer info om spillet skal snart bli å finne på nettstedet til THQ. Merk at dette spillet ikke har noe å gjøre med TDKs Conan-spill fra 2004.

Siste fra forsiden