Bulletstorm får smakebit

Du kan teste det elleville skytespillet før du eventuelt kjøper det.

Bulletstorm, som er utviklet av polske People Can Fly, i samarbeid med Epic Games, får en demo. Det melder utgiver Electronic Arts i en pressemelding.

Smakebiten kommer 25. januar til Xbox Live og 26. januar til PlayStation Network. Det sies ikke noe om en demo til PC.

Her får vi sjansen til å oppleve det som beskrives som et ganske så overdrevent skytespill. Vi får prøve oss på den dødelige paradisplaneten Stygia, som tidligere Dead Echo-leder Grayson Hunt. Demoen gir oss muligheten til å bli bedre kjent med spillets Echo-modus, der hele poenget er å kjempe mot andre spillere om de beste poengsummene.

Ville tilstander.

Noe av det viktigste med Bulletstorm er nemlig å "drepe med stil", det vil si å tjene poeng på hvordan du plukker ned fienden. Våpenutvalget er relativt kreativt. Et eksempel er Flail Gun, som skyter ut to håndgranater lenket sammen med en kjettingbit. Eller Screamer, som gjør målet om til menneskelig fyrverkeri.

Bulletstorm vil nok gi oss masse action, men målet er å gi oss en god latter i samme slengen.

Vi kikket sist på spillet under TGS i Tokyo i høst, og har latt oss imponere av hvor tiltalende det er de første minuttene du spiller. Så gjenstår det å se hvor lenge det føles friskt før man går lei.

Utgivelsesdato for Bulletstorm er 24. februar, det kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden