Podkast

DoubleJump, episode 74

Burde du vente med Switch-kjøp?

Podkast-gjengen deler sine inntrykk av den nye hybrid-konsollen fra Nintendo.

Nintendo

Etter å ha sittet klistret til sin rykende ferske Nintendo Switch i helgen, er Jonas klar for å dele sine inntrykk av både maskinen og spillene han har testet. Gøran har fått kloa i The Legend of Zelda: Breath of the Wild til Wii U, og de to diskuterer sine opplevelser i spillet så langt.

Håvard har ikke gått til anskaffelse av Switch riktig ennå, og trøster seg med testing av Orisa, den nye tank-helten i Overwatch.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden