Burnout 3

Electronic Arts har akkurat gitt ut to imponerende nye filmer fra Burnout 3.

Etterfølgeren til de ekstremt populære bilspillene Burnout2 og Burnout2: Point of Impact er på vei til PS2 og Xbox, og skal etter planen lanseres i september. Burnout 3 tar gameplayet enda lengre, og introduserer et unikt konsept kalt "crash and burn"-racing. Spillets handling foregår i trange og trafikkerte bygater, og kraftige kollisjoner er regelen snarere enn unntaket.

Burnout 3 skal etter sigende bli det mest actionfylte spillet i serien så langt, og spilleren blir ikke bare belønnet for å kjøre farlig, men også for å bruke sitt eget kjøretøy som et våpen for å bli kvitt motstanderne. Banene i spillet vil være fra Europa, Nord Amerika og den fjerne Østen, og alle vil inneholde massevis av muligheter for at spilleren kan få bonuspoeng ved å kjøre mot den ordinære kjøreretningen.

I tillegg kommer spillet med et omfattende online-modus, men for øyeblikket er dette kun bekreftet for PS2-versjonen. Tidligere spill i serien har blitt utgitt av Acclaim, men nå som Electronic Arts har tatt over ansvaret er det deres Live-politikk som gjelder, og verdens største uavhengige spillutgiver støtter for øyeblikket ikke Microsoft sitt online-system.

De to nye filmene er hver på omkring 10 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden