Burnout-paradis til vinteren

Det neste spillet i den populære Burnout-serien har fått et navn, noen skjermbilder og en trailer.

Til vinteren blir det nok en gang tid for ville kjøreopplevelser med et rykende ferskt Burnout-spill på PlayStation 3 og Xbox 360. Burnout Paradise høres unektelig fullkomment ut, men det spørs om idyllen sprekker når du innser at det neppe blir en vanlig søndagstur du begir deg ut på i Paradise City.

Artistisk bilde fra Burnout Paradise

Utvikler Criterion har blitt spesielt imponert av PS3 i prosessen med å lage Burnout Paradise.

- Vi har jobbet opp mot Burnout Paradise i ganske lang tid. PlayStation 3 har åpnet for et vell av teknologiske muligheter, og teamet hos Criterion har jublet over sjansen til å være nyskapende og legge lista høyere nok en gang, sier Pete Hawley, sjefsprodusent for Burnout Paradise.

Ikke overraskende skrytes det av et nyskapende spill, der spilleren settes i fokus.

- Det kommer noen store overraskelser og en rekke nye elementer, men kjernen i spillet er fortsatt 100 prosent Burnout. Den øyeblikkelige responsen vil bli forsterket av nyskapende onlinefunksjoner som gjør at du kan glemme alle konvensjoner i Burnout Paradise; det er ditt spill, og dine regler som kan brytes, sier Hawley.

Ny teknologi vil gjøre krasjene enda mer virkelihetstro, og spilleren skal få større muligheter til å ødelegge biler og objekter underveis i løpet. Dessuten vil Criterion blande sammen alle de ulike elementene i løpene, slik at et gaterace plutselig kan bli en orgie av kollisjoner. Du avgjør selv hvordan du vil angripe en hver utfordring i Burnout Paradise.

Siste fra forsiden