Ingen ByLAN i 2017

ByLAN avlyser årets arrangement

15-års jubileet skylles ned i vasken, men arrangørene ser mot 2018.

ByLAN

Tidligere denne måneden skrev vi om den store Counter-Strike: GO-satsingen til ByLAN 2017, som kunne skimte 80 000 kroner i premiepotten. Arrangementet skulle gå fra 6. til 9. oktober i Vestlandshallen i Bergen. Nå har arrangøren snudd - og avlyser hele arrangementet. Dette kommer fram i en pressemelding de selv la ut på sine hjemmesider.

Sviktende billettsalg og sponsoriat

I pressemeldingen kommer det fram at billettsalget for årets arrangement har sviktet. Arrangementet fylte 15 år i år - og arrangøren forventet det største partyet i sin historie. Nå blir jubileet en fiasko - og ingen ByLAN.

– Våre mest optimistiske estimater for antall solgte billetter til ByLAN 2017 viser at vi ikke kommer i nærheten av målsetningen for antall deltagere, står det i pressemeldingen.

Videre forteller de at per dags dato er det kun solgt 200 billetter, og da er det ikke forsvarlig å gå videre med arrangementet. Alle som har kjøpt billett vil få pengene refundert.

ByLAN gir seg ikke

Selv om 15-års jubileet går i vasken så skal de ikke gi seg, og sikter nå inn mot 2018. Hvordan de skal gjøre det er ikke sikkert, men i følge pressemeldingen ser de på ulike varianter.

– Organisasjonen ByLAN Bergen har ingen planer om å gi seg, og vi vil bruke høsten på finne nye måter å drive ByLAN på. En modell som sees på er mindre LAN-arrangement, men flere ganger i året. Kanskje på forskjellige steder? Her er det mye å ta tak i, og vit at vi er dedikerte til å skape nye og fine LAN-opplevelser for dere i årene som kommer.

Siste fra forsiden