– Call of Duty: Black Ops 4 får ikke enspillerdel

Nettsted hevder at serien gjør en ny vri.

Annet enn å kunngjøre spillet har ikke Activision delt så mye mer informasjon om hva vi har i vente fra Call of Duty: Black Ops 4, men nå har ryktebørsen delt litt mer informasjon om spillet som er ganske interessant. Det ser nemlig ikke ut til at spillet får en enspillerdel.

Nettstedet Polygon har vært i kontakt med flere kilder som hevder at Black Ops 4 dropper en tradisjonell enspillerkampanje til fordel for en utvidet flerspillerdel.

Dette skal ifølge kildene innebære at flerspillerdelen blant annet viderefører den populære zombie-modusen, og i tillegg skal det fokuseres på samarbeidsmoduser i flerspillerdelen som en erstatning til kampanjen.

Det finnes ennå ingen skjermbilder fra Black Ops 4. Dette skjermbildet er fra forgjengeren Black Ops III.
Jostein Hakestad, Gamer.no

Rakk ikke å komme i mål

Activision skal opprinnelig ha planlagt å inkludere en kampanjemodus, men etter hvert som slippdatoen nærmet seg ble det tydelig at de ikke ville rekke å komme i mål med dette, og i stedet bestemte de seg altså for en mer omfattende flerspillerdel, sier kildene.

Om ryktene stemmer vil Black Ops 4 bli det første spillet i hovedserien som ikke får en enspillerkampanje. Enspillerdelen er som regel det største ankepunktet mot Call of Duty-spillene, og med tanke på at spillene er desidert mest populære blant flerspillerfolket ser ikke valget ut til å være helt usannsynlig.

Hvorvidt dette faktisk er tilfelle vil vi finne ut av på Norges nasjonaldag 17. mai, da Activision formelt skal avduket spillet.

Call of Duty: Black Ops 4 vil bli den femtende tittelen i Call of Duty-serien, som hopper frem og tilbake mellom annen verdenskrig-spillene, Warfare-titlene og Black Ops-spillene. Den forrige Black Ops-tittelen, Call of Duty: Black Ops III, kom ut i 2015 og fikk en brukbar mottakelse her på verket på grunn av en god flerspillerdel.

Nyversjonen av Call of Duty: Modern Warfare II går visstnok motsatt vei: Det skal droppe flerspillerdel, ifølge ryktene »

Siste fra forsiden