– Nyversjonen av Call of Duty: Modern Warfare II får ingen flerspillerdel

Blir kun for ensomme ulver, ifølge kilder.

Activision

Call of Duty: Modern Warfare har som kjent allerede kommet i en oppusset nyutgave, men nå har det begynt å dukke opp opplysninger om oppfølgeren også – og de er muligens skuffende for mange.

De to nettstedene Eurogamer og Charlie Intel har begge vært i kontakt med kilder som hevder at Call of Duty: Modern Warfare II er på vei, men at spillet ikke får en flerspillerdel.

Dukket opp på Amazon

Om opplysningene stemmer kan nok dette sies å være et overraskende valg med tanke på hvor viktig flerspillerdelen er i Call of Duty-spillene, og det faktum at det første Call of Duty: Modern Warfare Remastered-spillet såvisst hadde flerspiller.

Activision

Ryktene om Call of Duty: Modern Warfare II Remastered begynte å dukke opp tidligere denne måneden, da IGN oppdaget at spillet hadde dukket opp i den italienske utgaven av nettbutikken Amazon. Spillet var oppgitt med en pris på bare 20 euro, som kan se ut til å underbygge opplysningene om at spiller kun kommer med enspillerdel.

Call of Duty: Modern Warfare II Remastered er enn så lenge ikke offisielt bekreftet, så derfor må selvsagt all informasjon tas med en liten klype salt. Som blant andre IGN meldte tidligere i år har Activision imidlertid bekreftet at flere Remastered-versjoner av eldre spill ligger i planene, så det er nok rimelig å anta at Modern Warfare II er blant disse.

Call of Duty: Modern Warfare II kom ut i 2009 og var en diger kommersiell suksess for Activision. Spillet fikk svært gode anmeldelser overalt, og her på verket ble det tildelt 9 av 10 poeng.

Activision kunngjorde nylig det neste spillet i serien: Det heter Black Ops 4 »

Siste fra forsiden