Modern Warfare Remastered får endelig en frittstående lansering

Oppussingen slippes først på PlayStation 4, mens PC og Xbox One må vente.

Ryktene om en frittstående lansering av Call of Duty: Modern Warfare Remastered ble bekreftet denne uken, med en offisiell trailer for spillet. Activision slipper den oppussede førstepersonsskyteren både digitalt og i fysisk utgave allerede den 27. juni, men da kun på PlayStation 4.

Modern Warfare Remastered river seg omsider løs fra Infinite Warfare.
Activision

PC- og Xbox One-spillere skal riktignok få bli med på moroa etter hvert, men utgiveren har foreløpig ikke kunngjort en slippdato for andre plattformer. Activisions eksklusivitetsavtaler pleier imidlertid å vare i rundt en måned, så vi kan gjette på lansering mot slutten av juli.

Den frittstående versjonen inkluderer spillet i all sin oppussede prakt, samt muligheten til å kjøpe noen ekstra brett. Dette er med andre ord ikke en «definitiv» utgave, og ekstrainnhold koster fortsatt en drøy hundrelapp.

Var låst til Infinite Warfare

Modern Warfare Remastered ble opprinnelig sluppet i november 2016. men frem til nå har det kun vært tilgjengelig ved kjøp av Call of Duty: Infinite Warfares spesialutgave. I fjor fortalte Activision at oppussingen ikke skulle selges for seg selv – et standpunkt utgiveren nå har justert på.

Spillere får dermed rundt fire måneder på å nyte fortidens Call of Duty, før seriens neste innslag slippes 3. november. Også det blir en tur tilbake til fortiden – mer nøyaktig til andre verdenskrig – med Call of Duty: WWII på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Lurer du på hvordan Modern Warfare Remastered egentlig ser ut?
Vi har sammenlignet nyversjonen med originalen »

Siste fra forsiden