Nettbutikker hevder at Modern Warfare Remastered får en frittstående versjon

Har vært låst til Call of Duty: Infinite Warfare siden i fjor.

Activision

Twitter-bruker Wario64 snuste i går opp en oppføring på Amazons japanske nettsider som tyder på at den oppussede versjonen av Call of Duty 4: Modern Warfare får en frittstående versjon snart. Opplistingen refererer til en importutgave til PlayStation 4 som skal slippes 20. juni, mens Xbox One-versjonen skal slippes 20. juli.

Slik ser den oppussede utgaven ut.
Activision

Men husk å ta alt dette med en gedigen klype salt.Som regel pleier vi å avstå fra å skrive om slike butikkoppføringer og slippdatoene deres, fordi de fleste av dem ofte er rene spådommer fra forhandlerleddene, eller bare en midlertidig oppføring i påvente av en endelig slippdato.

Det som gjør denne oppføringen annerledes er at den samsvarer med en tilsvarende oppføring fra spilltjenesten GameFly i begynnelsen av mai, samt to oppføringer hos tyske forhandlere med slippdatoen 23. juni. At Xbox One-spillere må vente en måned er derimot ikke så utenkelig. Activision og Sony jobber tett sammen, og har blant annet lovet eksklusive goder til PlayStation 4-spillere i høstklare Destiny 2.

Det er også et annet poeng vi må ta hensyn til. Activision sa i fjor at ikke hadde planer om å selge Modern Warfare Remastered for seg selv. Den oppussede versjonen av seriehøydepunktet Call of Duty 4: Modern Warfare skulle i utgangspunktet kun selges en del av spesialutgaven til Call of Duty: Infinite Warfare i november i fjor. En helomvending her er ikke helt utenkelig, men det er verdt å påpeke.

Siden lanseringen har Activision holdt liv i spillet med nedlastbart innhold, som blant annet har bestått av flerspillerkart som opprinnelig var en del av 2007-versjonen av spillet. Dette, samt et fokus på mikrotransaksjoner, er noe de har mottatt en del kritikk for av spillerbasen.

Tilbake til andre verdenskrig

Promobilde av Call of Duty WWII.
Activision

I år ser Call of Duty bakover i historien igjen, etter å ha brukt de siste årene på å spå fremtidens krigsbruduljer. Andre verdenskrig danner bakteppet for Call of Duty WWII.

Det skal ha blitt lagt stor vekt på å gjøre spillet så autentisk som mulig, og en krigshistoriker skal være involvert. Et forsøkt på å skape en sterk, gripende personfokusert historie er også et av fokusområdene, som man kunne se i annonseringstraileren. Ellers ble det avslørt at spillets flerspillerdel offisielt skal vises frem på årets E3-messe, som går av stabelen om bare et par uker.

Lurer du på hvordan nyversjonen egentlig ser ut?
Vi har samanlikna Modern Warfare Remastered med originalen »

Siste fra forsiden