Destiny 2 er endelig offisielt bekreftet

Men ennå holder Bungie kortene tett til brystet.

Destiny 2 er kunngjort. Dette illustrasjonsbildet er hentet fra det første spillet.
Activision

Det er nå over tre år siden Bungie og Activision først begynte å snakke om Destiny-oppfølgeren, og etter at en rekke nye opplysninger sporadisk har dukket opp kom det nylig også en plakat som indikerte en snarlig, offisiell kunngjøring. Nå har Bungie endelig kunngjort spillet offisielt.

Kunngjøringen kom i form av et bilde på Destiny-seriens offisielle Twitter-konto, som riktignok kun inneholder navnet, altså Destiny 2.

Dermed har vi altså fremdeles ikke fått mer informasjon om spillet, og må basere oss på opplysningene som har kommet hittil. Disse antyder blant annet at spillet kommer den 8. september, så sannsynligheten er nok stor for at vi får se mye til spillet på årets E3-messe i juni.

Kunngjøringen kom i form av dette sparsomme bildet på Twitter.
Activision

Skal bli mer tilgjengelig

Plakatene som nylig ble lekket avslører også at det skal komme eksklusivt innhold til PlayStation 4, og det er visstnok bekreftet at Destiny 2 kommer til PC denne gangen.

I løpet av de siste månedene har det ellers kommet opplysninger om at Destiny 2 skal bli mer tilgjengelig for «casual»-spillerne uten at dette skal gå på bekostning av det som kjernespillerne setter pris på. Historiefortellingen får i tillegg mer oppmerksomhet i det nye spillet, uten at det foreligger flere detaljer om hva dette betyr rent konkret.

For noen uker siden avslørte Bungie ellers at man ikke kan ta med seg alt det man har skrapt sammen fra det første Destiny-spillet til den nye tittelen, men må begynne helt på nytt med figuren sin. Dette begrunnet Bungie med at de ønsker å gi spillerne en frisk start, med helt nye opplevelser, nye verdener å utforske og nye historier.

Vi hadde noen høner å plukke med det første Destiny-spillet »

Siste fra forsiden