Du må begynne helt på nytt med figuren din i Destiny 2

Ingen overføring av fremgang blir mulig, har Bungie bekreftet.

Bungie

Det er nå over tre år siden Bungie først kunngjorde at oppfølgeren til det nettbaserte skytespillet Destiny var under utvikling, og siden den gang har vi ikke hørt så altfor mye mer om spillet. Nå har utvikleren Bungie imidlertid bekreftet en opplysning som ikke er helt irrelevant.

På sine hjemmesider opplyser nemlig Bungie at alt det du har skrapt med deg fra det første Destiny-spillet ikke kan overføres til Destiny 2. Derimot vil selve konfigurasjonen av figuren din kunne bli med videre.

Ifølge utvikleren har dette vært et av de store spørsmålene som mange fans har ønsket svar. Bungie begrunner valget med at enhver oppfølger innebærer en helt ny begynnelse for spillere.

Bungie

Mener det ivaretar spillernes interesser

– Oppfølgere representerer begynnelsen på et nytt eventyr for hver enkelt spiller, med nye verdener å utforske, nye historier å fortelle, ny krefter å tilegne seg, nye skatter å finne og mye mer. Dette ledet oss til en avgjørelse som gjør at vi kan ivareta både spillets og spillernes interesser, skriver Bungie.

Samtidig erkjenner studioet at mange spillere er knyttet til figuren de har skapt, og derfor ønsker de altså å la spillere videreføre figurkonfigurasjonen sin, altså klasse, rase, kjønn, ansikt og hår. Som Kotaku meldte i fjor har det allerede dukket opp rykter om at Destiny 2 ville begynne helt på nytt, så nyheten kommer nok ikke som en stor overraskelse.

Når det gjelder øvrig informasjon om Destiny 2 er det ikke så mange detaljer som foreligger ennå, men noen opplysninger ble delt i forbindelse med Activisions kvartalsresultater i februar. Først og fremst kom det frem at oppfølgeren skal bli «mer tilgjengelig» med stort fokus på historiefortelling, men samtidig ta godt vare på kjernespillerne.

Det er blitt viktigere å tenke nytt innen førstepersons skytespill: Det neste Call of Duty-spillet skal visstnok gå tilbake til røttene »

Siste fra forsiden