Destiny 2 skal bli mer «tilgjengelig» enn forgjengeren

Ny informasjon om Bungies Destiny-oppfølger har dukket opp.

Bungie

Det er nå over tre år siden Bungie først kunngjorde at oppfølgeren til det nettbaserte skytespillet Destiny var under utvikling, og siden den gang har vi ikke hørt så altfor mye mer om spillet. Nå foreligger det litt mer informasjon om Destiny 2.

Som Eurogamer melder delte utgiveren Activision et par nye opplysninger under en tale til investorer nylig i forbindelse med presentasjonene av kvartalsresultatene.

– Hjørnesteinen er en storslått, filmatisk historie. Det har vært et stort fokusområde, med en rollebesetning av minneverdige figurer man kan kjenne seg igjen i, samt noen gode måter å gjøre spillet mer tilgjengelig for «casual»-spillerne på, sa Activision-sjefen Eric Hirshberg i talen.

Bungie

Har ikke glemt kjernespillerne

Som de som måtte være bekymret for hva dette innebærer i praksis, kunne Hirshberg bekrefte at Destiny 2 samtidig ikke vil miste noe av det som kjernespillerne setter pris på i originalspillet. Det ser med andre ord ut til at oppfølgeren satser på å fange inn begge grupper av spillere.

Utfra de øvrige uttalelsene å dømme ser det altså også ut til at historiefortellingen for enda mer oppmerksomhet i det nye spillet, uten at det foreligger flere detaljer om hva dette betyr rent konkret.

Sist gang vi meldte om Destiny 2-nyheter var sist september. Da kom det blant annet frem at spillet skal føles som en sann oppfølger, i stedet for å kun bygge videre på det eksisterende spilluniverset. Videre skal verdenene bygges etter en ny modell, der byer og tettsteder vil være langt mer folksomme.

Oppdragene man plukker opp i spillet skal også bli mer spennende enn de man finner i dagens Destiny. Destiny 2 skal lanseres senere i år, men har ennå ikke fått en dato, og i tillegg til PlayStation 4 og Xbox One skal spillet denne gangen også slippes på Windows-plattformen.

Det har også dukket opp ny informasjon om en annet stor skytespillserie: Call of Duty skal returnere til røttene »

Siste fra forsiden